Telefon: 72 60 60 50
Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
Drop-in, Mandag og Torsdag: 16:00 - 18:00
Kun butikk, Tirsdag og Onsdag: 16:00 - 18:00
Veterinærvakt

Ingen hendelser

Kurs og temakvelder

På Sveberg Dyrehospital arrangerer vi jevnlig kurs og temakvelder jevnlig.

Tidspunkt og tema for vil variere. Informasjon om dette legges ut her på hjemmesiden og på vår facebookside når det er aktuelt. Tema vi jevnlig holder kurs innenfor er førstehjelp, skadeforebygging, massasje, sykurs, hofteleddsdysplasi, ol.

Vi holder også på forespørsel kurs og temakvelder for hundeklubber og lignende, med tema som for eksempel førstehjelp, rehabilitering og skadeforebygging, ernæring osv. Vi tar også i mot ønsker til tema. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om dette. Priser for eksterne foredrag og kurs er 1500,- for en forelesningstime, 2500,- for to forelesningtimer og 3000,- for tre forelesningstimer. Kjøring og evt opphold kommer i tillegg. For kurs av lengre varighet spør for pris. Rene promoterende foredrag som f. eks. informerer om behandlingstilbudet ved klinikken ol. holdes vederlagsfritt.

Samarbeidspartneren vår Hundesamvirket holder jevnlig kurs i nærområdet.

I forbindelse med valpekursene til Hundesamvirket holder vi en temakveld som heter "Helse og Hund". Denne kvelden er en del av valpekurset, men er også et åpent tilbud til andre som er interessert. Denne kvelden er hovedsaklig et tilbud til de som har en valp, men dersom man ønsker å delta på temakvelden før man har skaffet seg valp er dette også helt i orden.  

Innhold på denne kvelden er blant annet:

  • Helse og foring
  • Daglig stell
  • Kloklipp

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med oss på Sveberg Dyrehospital for påmelding til neste kurs eller temakveld.