Telefon: 72 60 60 50
Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
Drop-in, Mandag og Torsdag: 16:00 - 18:00
Kun butikk, Tirsdag og Onsdag: 16:00 - 18:00
Veterinærvakt

Back on Track

Vi har tidligere bestilt opp Back on Track produkter til pasienter som har hatt behov for det eller til eiere som har hatt ønske om dette. Nå har vi imidlertid planer om å ha produktene fra Back on Track fast i butikken vår.

Om Back on Track

Back on Track er navnet på et utvalg av produkter som virker via infrarød varme. Ved å kombinere moderne, vitenskapelig tekstilteknologi med tradisjonell kinesisk medisin, produserer Back on Track produkter som kan hjelpe mennesker, hester og hunder.

Back on Track produktene består av polyester og polypropylen fiber med innsmeltede keramiske parikler. Når de kjeramiske partiklene blir oppvarmet av kroppsvarme blir infrarød varmestråling reflektert og stimulerer blodsirkulasjonen i muskulatur og ledd.

Hva skiller Back on Track fra andre tekstiler?

Isolasjonsmaterialet i vanlige klær, f.eks. bomull, ull og neopren, er designet for at varmen som kroppen gir fra seg beholdes i luftlaget mellom huden og tekstilene. Back on Tracks produkter fungerer derimot ved at varmestrålingen fra kroppen treffer de keramiske partiklene i tekstilene og reflekteres tilbake til kroppen. Dette gjør at man i tillegg til en økt varmeeffekt også får tekstiler med god pusteeffekt uten at varmeevnen forsvinner.

Hvilke effekter har Back on Track?

  • Økt blodsirkulajon
  • Reduserer muskelspenninger
  • Bedre restitusjon
  • Reduserer smerte og hevelse

Når bør man bruke Back on Track?

Back on Track kan brukes forebyggende av alle mennesker og dyr. Produktene kan gjerne benyttes under oppvarming og nedvarming i forbindelse med aktivitet. Mange dyr og mennesker med f. eks. artroser og problemer av kronsik art har meget god effekt av Back on Track.

For mer detaljer info om Back on Track kan du gå inn på: http://www.backontrack.com/.

Hvilke Back on Track produkter fører vi?

I butikken har vi kun Back on Track til hund. Vi har imidlertid mulighet til å bestille opp produkter både til menneske og hest etter ønske.

Oversikt over produkter og priser til hund:

Hundesenger

Hundefilten har mange bruksområder; den kan for eksempel brukes som underlag i bilburet sånn at hunden holder seg varm. Den kan også legges i hundesengen for å varme og myke opp ledd og muskler.

Hundefilt 50x68 cm 364,-


Reisesengen er enkel å ta med seg og kan puttes i en medfølgende pose. Perfekt til å ha med når man er på reise, men kan også brukes som liggeunderlag i bil eller inne i hundesenga for å holde muskulatur og ledd myk og smidig. Reisesengen har antisklibelegg under sånn at den ligger i ro.

Reiseseng 55x60 cm 529,-
Reiseseng 80x100 cm 1048,-
Reiseseng 100x120 cm 1369,-


Sengetrekket er laget av et slitesterkt materiale og består av Back on Track stoff med 100% polypropylen. Tilgjengelig i størrelser som passer vanlig brukte hundesenger. Trekket kan vaskes i maskin.

Sengetrekk 45x45 cm 400,-
Sengetrekk 60x70 cm 499,-
Sengetrekk 70x85 cm 549,-


Leddbeskyttere

Carpal/mellomhånds-beskytter er ideell for hunder med svake carpalledd (mellomhender) som følge av operasjon, forkalkninger eller skader på sener/leddbånd. På grunn av Back on Tracks varmende effekt vil ikke produktene kun ha en lindrende og støttende effekt, de vil også kunne påskynde helningen. Beskytteren har tre borrelåser som gjør at den sitter godt og er lett å justere. Størrelsen måles ved å måle omkretsen rundt carpus/mellomhånden. Str S = bredde 14 cm og høyde 11 cm. Str M = bredde 15 cm og høyde 12 cm. Str L = bredde 18 cm og høyde 14 cm.

Carpal/mellomhånds-beskytter str S, M, L 220,-


Hasebeskytteren er laget for hunder med svake haser som følge av operasjon eller pga artrose eller skader på ligamenter eller sener. Hasebeskytteren virker både stabiliserende og varmende og hjelper til med å påskynde heling. Hasebeskytteren kan også brukes på frambeinet på samme måte som carpalbeskytteren, den snus da oppned. Om hunden er mye i aktivitet med beskyttelsen på sitter hasebeskytteren gjerne bedre på enn carpalbeskytteren. Hasebeskytteren har fire borrelåser. Selges parvis. For rett størrelse mål over og under haseleddet. Str S = høyde 18,5 cm, øvre kant 16 cm og nedre kant 12 cm. Str M = høyde 20 cm, øvre kant 17 cm og nedre kant 13 cm. Str L = høyde 22 cm, øvre kant 20 cm og nedre kant 16 cm.

Hasebeskytter str S, M, L 498,-


Dekken til hund

Størrelsene måles i centimeter fra manken til halefestet

Nettdekkenet er fôret med det keramiske stoffet på innsiden. Nettet former seg lettere etter kroppen enn andre stivere stoffer og har derfor en smidigere passform. Dette gjør at hunder som ikke synes det er noe kjekt å ha på dekken gjerne aksepterer det lette nettdekkenet. Dekkenet kan brukes under andre dekken eller når du vil ha et dekken som er tynt og smidig under trening, etter bading eller når regn har gjort pelsen våt. Pelsen tørker raskere siden nettdekkenet slipper igjennom fukt. Det er reflekser på sidene. Det er mulig å regulere hovedåpningen over manken for optimal passform.

Nettdekken str 21-40 cm 560,-
Nettdekken str 43-59 cm 660,-
Nettdekken str 63-91 cm 770,-
Nettdekken dachs 46-54 cm 660,-


Hundedekkenet er sydd i svart polyester som er vannavvisende og pustende. Dekkenet er fôret med det keramiske stoffet på innsiden. Det er reflekser på begge sider av dekkenet.  Det er mulig å regulerere hovedåpningen over manken for optimal passform. Elastiske beinsnorer bak. Hull i nakken for å feste bånd. Glidelås ved halen i tilfelle hunden har en hale som peker oppover.

Hundedekken 21-40 cm 560,-
Hundedekken 43-59 cm 831,-
Hundedekken 63-91 cm 883,-
Hundedekken dachs 46-54 cm 659,- 


Fleecedekkenet er sydd i sort fleece. Det er mulig å regulere åpningen ved manken for optimal passform. Dekkenet har elastiske beinsnorer bak. Åpning ved nakken for å kunne feste båndet. Glidelås ved halen i tilfelle halen peker oppover.

Fleecedekken 21-40 cm 560,-
Fleecedekken 43-59 cm 660,-
Fleecedekken 63-91 cm 770,-


Regndekkenet er et tynt dekken i Back on Track stoff som holder hunden din tørr i all slags vær. Takket være Back on Track stoffet kan hunden beholde varmen uten å bli overopphetet. Ytterstoffet er i sterk ripstoff kvalitet med en høy pusteevne og tapede sømmer. Den gode passformen gjør at dekkenet beskytter hundens viktigste muskelgrupper og det følsomme området rundt magen.

Regndekkenet har flere smarte løsninger slik som doble reimer som holder opp magestykket. Dette gjør at regn og vann renner av dekkent og ikke samles opp i magestykket. Åpning for kobbelet dekkes av ekstra stoff for å holde vannet ute. Det er mulig å justere størrelsen ved nakken og over manken for optimal passform. Dekkenet har justerbare og utbyttbare elastiske beinsnorer bak. Dekkenet er også utstyrt med reflekser på sidene. Dekkenet har ekstremt god vannavstøtende og pustende egenskaper.

Regndekken uten fôr 21-40 cm 579,-
Regndekken uten fôr 43-59 cm 679,-
Regndekken uten fôr 63-91 cm 849,-


Et fôret regndekken i Back on Track stoff som holder hunden din tørr i all slags vær. Takket være Back on Track stoffet kan hunden beholde varmen uten å bli overopphetet. Ytterstoffet er i sterk ripstoff kvalitet med en høy pusteevne og tapede sømmer. Den gode passformen gjør at dekkenet beskytter hundens viktigste muskelgrupper og det følsomme området rundt magen.

Regndekkenet har flere smarte løsninger sliks om doble reimer som holder opp magestykket. Dett gjør at regn og vann renner av dekkent og ikke samles opp i magestykket. Åpning for kobbelet dekkes av ekstra stoff for å holde vannet ute. Det er mulig å justere størrelsen ved nakken og over manken for optimal passform. Dekkenet har justerbare og utbyttbare elastiske beinsnorer bak. Dekkenet er også utstyrt med reflekser på sidene. Dekkenet har ekstremt god vannavstøtende og pustende egenskaper.

Regndekken foret 21-40 cm 663,-
Regndekken foret 43-59 cm 831,-
Regndekken foret 63-91 cm 883,-