Telefon: 72 60 60 50
Mandag - Fredag: 8:00 - 16:00
Drop-in, Mandag og Torsdag: 16:00 - 18:00
Kun butikk, Tirsdag og Onsdag: 16:00 - 18:00
Veterinærvakt

Butikken

Vi har valgt Royal Canin og Specific som våre fôrleverandører. Begge merker innehar høy kvalitet og har et stort sortiment som gjør det mulig å finne det optimale fôret for akkurat ditt dyr, enten det gjelder forebyggende vedlikeholdsfôr eller sykdomsdietter.

Royal Canin

Royal Canin har eksistert i over 40 år, og har en høy standard når det gjelder kvalitet, forskning og fokus på miljøet.

Ettersom hunder og katter fortjener å få det beste garanterer Royal Canin at:

Før produksjonen:

  • Det stilles meget strenge krav ved valg av råvareleverandører
  • Råvarenes kvalitet, både næringsmessig og hygienisk, blir analysert før de blir godkjent
  • Det utvalgte kjøttet er fra dyr som er garantert friske og som er godkjent som menneskelig føde
  • Råvarene er fri for GMO (genmanipulerte råvarer)

Under og etter produksjonen:

  • Kvaliteten overvåkes ved hjelp av systematiske tester og analyseres underveis, fra råvarene leveres til fabrikken helt frem til produktet fylles i sekker
  • Ingrediensene som brukes i fôret alltid kan spores tilbake til leverandør
Vi kan tilby oppdrettere med medlemsskap i Royal Canins breederclub alle medlemsfordeler.
 

Specific

Specific har mer enn 30 års erfaring med kjæledyrs ernæring hvor veterinærer, dyrepleiere og veterinærskoler har gitt kunnskap og kompetanse om optimale ernæringsmessige behov for hunder og katter. De jobber kontinuerlig for å utvide denne kunnskapen til nytte for dyrene og veterinærklinikkene. SPECIFIC™ dietter har blitt solgt eksklusivt gjennom veterinærer siden 1988.

Specific tilbyr bonuskortordninger for både hund og katt.

Fuglefôr fra Harrison's Bird Foods:

Harrison's Bird Foods er en serie organiske dietter for tamfugler som er laget av naturlig fullkorn og belgfrukter, og er utarbeidet av veterinærer og ernæringseksperter med fugl som fagfelt. Ved fullfôring av Harrison's Bird Foods kreves det lite eller ingen næringssupplering.

Diettene inneholder ingen kjemiske sprøytemidler (insekticider, herbicider, fungicider), konserveringsmidler, kunstige fargestoffer, søtningsmidler eller smakstilsetninger.

 

Som tilskudd til hund og katt fører vi produkter blant annet fra Dr. Baddaky og Lifeline, der fiskeoljer, kosttilskudd for dyr med fordøyelsesforstyrrelser eller diaré, tilskudd for effektivisering av immunforsvaret og stressdempende tilskudd er noe av det vi kan tilby. Spør oss om råd for hva som passer best for ditt dyrs behov.

Vi kan også tilby flere serier med ulike pleieprodukter som shampo, balsam, ørerens, forhudsrens ol. for hund og katt fra blant annet Virbac og Dechra.

Vi forhandler både ADAPTIL (tidligere D.A.P) og Feliway i både diffusere, refill, halsbånd og spray til hund og katt.

Vi selger også Catrine kattesand og EverClean kattesand, med tilhørende bonuskortordninger.

Vi forhandler Provit sine varer; blant annet fyrsetørket vom, griseører, godbiter mm.

Vi har et godt utvalg av aktiviseringsleker for både hund og katt, og i tillegg har vi et utvalg av annet utstyr som f. eks. klotenger, børster, refleks, seler, potesokker, halsbånd og leiebånd fra leverandører som Non-stop Dogwear, Breeder's og Kruuse.

Er det spesielle varer du ønsker å kjøpe som vi ikke har i vårt sortiment er det bare å si fra, da vi har mulighet til å bestille det aller meste av utstyr til ditt kjæledyr.