Telefon: 72 60 60 50
Mandag og Torsdag: 8:00 - 18:00
Tirsdag og Onsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00
Veterinærvakt

Åpningstider påska 2019

Siste åpningsdag før påske er fredag 12. april. I påskeuka har vi stengt. Vi er tilbake igjen som normalt  fom tirsdag 23. april. 

Det er alltid veterinær å treffe hos Smådyrvakt i Trøndelag på 908 10 100 om noen skulle trenge akutthjelp i påska. Det er også flere klinikker i området som har åpent hverdagene i påskeuka.

Ønsker dere alle ei riktig god påske

Åpningstider i forbindelse med jula 2018

Vi har vanlige åpningstider tom fredag 21/12. I mellomjula har vi stengt og åpner igjen med vanlige åpningstider fom onsdag 2/1. Det er veterinær tilgjengelig 24/7 hos Smådyrvakt i Trøndelag på telefonnummer 90810100. Ellers er det flere klinikker i området som har tilnærmet normale åpningstider i ukedagene i mellomjula.

Erfaringsmessig pleier vi å ha stor pågang uka før og etter jul. Vi gjør alltid det vi kan for at alle som ønsker time skal få det, men det kan være lurt å være ute i god tid med timebestillinger for disse ukene.

Vi ønsker alle våre kunder og følgere en riktig god adventstid, jule- og nyttårsfeiring!

BLACK FRIDAY TILBUD

På BLACK FRIDAY ønsker vi på Sveberg Dyrehospital å sette fokus på noe du faktisk burde bruke penger på; nemlig å KASTRERE og ID-MERKE katta di. Vi er derfor med på Dyrebeskyttelsens Black Friday-kampanje.

I uke 47 (19. - 23. november) ønsker vi å sette fokus på viktigheten av kastrering og ID-merking av katter!

Vårt BLACK FRIDAY TILBUD er derfor 200 kroner i rabatt på kastrering for alle katter (gjelder både hann- og hunnkatter) som blir ID-merket i forbindelse med inngrepet eller som allerede er ID-merket. Bestilling av timen må skje i løpet av uke 47, og timen må settes opp innen utgangen av 2018.

Vi oppfordrer alle som ikke allerede har kastrert og ID-merket katten sin til å bruke pengene på noe fornuftig på Black Friday og benytte seg av dette tilbudet

For mer info eller bestilling av time kontakt oss på 72606050 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Endret åpningstid fredag 7. desember 2018

Fredag 7. desember stenger vi kl 12:00 pga internt møte og påfølgende julebord.

Ledig stilling for veterinær

Sveberg Dyrehospital åpnet i oktober 2011 og ligger i Malvik kommune mellom Stjørdal og Trondheim. Helt siden oppstarten har vi vært opptatt av å levere dyrehelsetjenester av meget høy faglig kvalitet og samtidig yte god service til våre kunder. I tillegg til vanlige dyrehelsetjenester har vi satset spesielt på kirurgi, halthetsutredninger, sportsmedisin, bildediagnostikk og rehabilitering og fysioterapi. Vi utfører det meste av kirurgi, blant annet avansert ledd-, bein og ryggkirurgi. Vi har artroskopi- og laparoskopi utstyr, utstyr til endoskopi, digitalt røntgenutstyr, ultralyd, blodlab mm. Pr i dag sysselsetter klinikken tre veterinærer, tre autoriserte dyrepleiere, hvorav en i all hovedsak jobber med fysioterapi, fire klinikkassistenter og en vaktmester. På grunn av stadig økende oppdragsmengde ønsker vi nå å utvide staben med ytterligere en veterinær, fortrinnsvis med erfaring med eller interesse for avansert kirurgi. 

Ledig stilling for veterinær

  • Ønsker du å jobbe i et trivelig arbeidsmiljø med spennende og varierte arbeidsdager?
  • Ønsker du mulighet til å utvikle deg faglig ved deltakelse på kurs og etterutdanning?
  • Synes du kontakten med dyreeiere og god service er en viktig del av arbeidet?
  • Ønsker du å jobbe i en klinikk som er i stadig utvikling og ekspansjon?

Kvalifikasjoner

Du er en faglig engasjert og dyktig veterinær med høy arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert og effektivt samtidig som du er hyggelig og imøtekommende ovenfor våre kunder. Har du erfaring med eller interesse for å utvikle deg innenfor mer avansert kirurgi så er dette en stor fordel. Andre kanidater oppfordres imidlertid også til å søke. Faglige ambisjoner er en stor fordel uansett hvilket fagområdet disse ligger innenfor. For veterinærkirurg vil stillingen inneholde mye kirurgi og meget gode muligheter for faglig utvikling. Arbeidsoppgaver vil ellers kunne tilpasses søkers kvalifikasjoner og interesseområder. Søker må beherske norsk (eller svensk) godt både skriftlig og muntlig.

Egenskaper

Du er faglig engasjert og ønsker å utvikle deg i faget, samt har evne til å jobbe strukturert og effektivt både selvstendig og i team. Du er hyggelig og imøtekommende overfor våre kunder, og genuint interessert i dyr og dyrehelse. Du ønsker å være med på å utvikle klinikken videre. 

Vi tilbyr

Vi har fokus på et hyggelig arbeidsmiljø og gode arbeidsvilkår. Alle ansatte vil få mulighet til å delta på kurs og etterutdanning. Klinikken følger arbeidstidsbestemmelser og vilkår fastsatt i tariffavtalen, men har egen lønnsstige som ligger godt over minstelønnssatsene i tariffen, samt har egne, fastsatte lønnstillegg for etterutdanning.

Klinikken deltar i et vaktsamarbeid for smådyr. Deltagelse i vakten forutsettes.

Stillingsprosent kan ligge på 80-100%. Tiltredelse etter avtale. 

Søknadsfrist 29. november. Søknader vil vurderes forløpende, og om riktig kandidat dukker opp vil ansettelser kunne gjøres før søknadsfristen.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med daglig leder Nicholas Morgan på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon +47 419 30 553.

Søknad med CV og referanser sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.