Jaktkampanje

JAKTKAMPANJE!

Nå er endelig høstjakta rett rundt hjørnet. Du er nok godt i gang med forberedelsene allerede; jaktterrenget er leid, overnatting er bestilt, fjellstøvlene er gått inn, børsa er skutt inn og olja... Kanskje er du en av dem som kjører i timevis for å komme til ditt jaktparadis og tar deg fri i flere dager, kanskje uker, for å jakte. De fleste legger ned mye tid og penger i jakt og jaktforberedelser.

Men har du husket å sjekke at jaktkompisen din er klar for oppgaven?

Alle som jakter har et ønske om at hunden skal prestere bra under jakten og for å oppnå dette må hunden være i god fysisk form og uten problemer i bevegelsesapparatet. Det stilles enorme krav til en jakthund, og de prestasjonen mange jakthunder legger ned under jakta kan sammenlignes med å drive idrett på høyt nivå. Dermed skal det heller ikke mye til for at hunden skal prestere dårlig. Lita tue kan velte stort lass. En liten strekk som kan være av minimal betydning for en familiehund kan ødelegge hele sesongen for en høyt presterende jakthund.

Ut oktober setter vi jakthunden i fokus og tilbyr forebyggende fysioterapi med hele 25% rabatt til alle jakthunder. På en slik gjennomgang går terapeuten gjennom hele hundens bevegelsesapparat. Hunden vil bli mønstret og alle muskler og ledd, samt ryggrad vil bli grundig undersøkt. Eventuelle problemer vil bli behandlet etter behov og hunden vil også få en forebyggende massasje. Ved å la hunden din gjennomgå en slik undersøkelse og behandling kan du være mer trygg på at hunden faktisk er klar for jakta, og legge til rette for en god jaktopplevelse for både deg og hunden din. Vi kan også gi tips og råd om ernæring og skadeforebygging under jakta.

Priser under kampanjeperioden (ut oktober 2018):

• Enkelt behandling: 444,- (Normal pris 592,-)
  • Klippekort 5-klipp: 1998,- (Normal pris 2664,-)
  • Klippekort 10-klipp: 3774,- (Normal pris 5032,-)

Klippekort med 5 klipp er gyldig i 1 år, klippekort med 10 klipp er gyldig i 2 år.

Timebestilling på 72606050 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Du kan lese mer om vårt tilbud innenfor rehabilitering og fysioterapi her.

Endrede åpningtider sommeren 2018

Pga ferieavvikling har vi i perioden 25. juni tom 17. august endrede åpningstider. Våre åpningtider i denne perioden vil være:
Mandag - torsdag 8:00-16:00
Fredag 08:00-15:00

Dvs at drop-in tiden på mandag og torsdag utgår i denne perioden. Det vil i denne perioden fortsatt være åpent for timer til fysioterapi 1-2 ettermiddager/kvelder i uka.

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer <3

Åpningstider jula 2017

Vi har stengt i mellomjula. Siste åpningsdag før jul er fredag 22. desember. Fra og med tirsdag 2. januar har vi vanlige åpningstider. Skulle noen ha behov for hjelp i jula er det flere klinikker i området som har åpent mer eller mindre som vanlig i ukedagene i mellomjula. Ved behov for akutthjelp utenfor åpningstid henviser vi til Smådyrvakt i Trøndelag på telefon 90810100.

Vi ønsker alle våre kunder en strålende jul!

Kampanje Kastrering i mars og april 2018

Nå er våren her, og kattene blir våryre. Dette betyr at hunnkattene igjen vil komme i brunst og at det utover våren vil fødes mange uønskede kattunger. Disse vil kanskje ikke få et godt hjem og ender ofte til slutt opp som hjemløse. Vi på Sveberg Dyrehospital ønsker å bidra til å unngå dette og vil derfor ha kampanjepriser på kastrering av både hunnkatt og hannkatt i mars og april i håp om at flere  velger å kastrere kattene sine.

Det å kastrere katten har mange fordeler, ikke bare for katten, men også for deg som eier og naboene dine. Les mer om dette her. På Sveberg Dyrehospital bruker vi en spesiell teknikk når vi kastrerer hunnkatter. Dette gjør at vi får et veldig lite snitt på ca 1 cm. Såret sys med innvendige sting som går i oppløsning av seg selv. Pga det lille snittet er det ikke nødvendig med verken halskrage eller body etter inngrepet og katten kommer seg veldig fort. For mer info og bilder av en kastrering av hunnkatt se her.

I hele mars og april tilbyr vi:

• Alle som kastrerer får med:
      • Gratis prøve på fôr tilpasset kastrerte katter (verdi ca kr 50,-)
      • Katteleke
      • 6 kg med EverClean kattesand (verdi ca kr 160,-, 1 kattesand per husstand, så langt lageret rekker)
    • Ved samtidig vaksine, chip og/eller ormekur tilbyr vi redusert pris også på dette.
    • Kampanjepris på kastrering av både hunnkatt og hannkatt*:
      • 1883,- for hunnkatt
      • 1055,- for hannkatt

*VetPlan kunder får sine 10% rabatt i tillegg til kampanjerabatten.

Endret åpningstid fredag 15. desember 2017

Fredag 15. desember 2017 stenger vi kl 12 pga personalmøte. Beklager ulempen dette måtte medføre.